light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Trustpilot 4.5/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Skräddarsytt
Tjänster
Kunder
Kunskap
Hållbarhet
Kontakt

FSC Forest Week 21-27 september 2024

Vi deltar i Forest Week

Vi på Boxon är stolta över att delta i FSC Forest Week, en global kampanj som syftar till att belysa vikten av hållbart skogsbruk och ansvarstagande i produktionen av förpackningar. Tillsammans med över 1200 FSC-certifierade företag världen över vill vi lyfta fram hur vi genom medvetna val kan bidra till att skydda världens skogar och de ekosystem som är beroende av dem.

Att välja FSC-certifierade produkter innebär att vi bidrar till att bevara biologisk mångfald och säkra framtidens skogar genom ansvarsfullt skogsbruk. Som Certificate Holder är vi på Boxon engagerade i att erbjuda våra kunder hållbara förpackningslösningar som värnar både miljö och samhälle.

Linje

Varför FSC-certifierade produkter hos Boxon?

Genom att välja FSC-certifierade produkter tar både vi och våra kunder ett viktigt steg mot en mer hållbar framtid. Här är några av fördelarna med att välja FSC:

  • Hållbarhet: Säkerställer att material kommer från ansvarsfullt skötta skogar.
  • Marknadsfördel: Attraherar medvetna kunder som söker hållbara lösningar.
  • Efterlevnad: Uppfyller miljölagar och standarder.
  • Stärkt varumärke: Förbättrar företagets rykte som en miljömedveten aktör.
  • Spårbarhet i leverantörskedjan: Skapar trovärdighet och transparens för materialens ursprung.
  • Socialt ansvar: Främjar etiska metoder inom både skogsbruk och arbetsförhållanden.

Läs mer om FSC-certifiering
Läs blogg-inlägg om FSC
Linje

Hur kan ni som företag bidra?

Om ert företag redan har ett FSC-certifikat kan ni på flera sätt engagera era medarbetare och kunder för att sprida budskapet om hållbart skogsbruk:

  • Dela ert engagemang: Berätta för era kunder och samarbetspartners om ert arbete för att skydda skogarna genom att sprida information om FSC Forest Week.

  • Visa FSC-certifieringen: Lägg till FSC-logotypen på era produktsidor online, så att era kunder enkelt kan identifiera de FSC-certifierade produkter ni erbjuder.

  • Erbjud Utbildning: Se till att alla i organisationen förstår vikten av FSC-certifiering genom skräddarsydda utbildningar, så att ni kan fortsätta driva företagets hållbarhetsarbete framåt.

Vill ni veta mer om vårt hållbara sortiment eller få hjälp med att se över era förpackningslösningar? Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper er gärna att ta nästa steg mot en mer hållbar framtid.

Kontakta oss
Läs mer om FSC Forest Week
Tom rad
Linje
loading symbol